“Takımdaki hiç kimse eski hocamız Skibbe"den çekinmiyordu. Hatta bazı oyunculardan korktuğunu gördüm. Ama Bülent hoca hemen bu havayı değiştirdi”

Eşi ve çocuklarına duyduğu özlem nedeniyle yeni sezonda İngiltere"ye dönmesi beklenen Harry Kewell"ın, eski hocası Michael Skibbe hakkında çok ilginç ifadeler kullandığı ortaya çıktı. Yöneticilerle ve kulübe yakın çevrelerle yaptığı konuşmalarda, teknik direktör Bülent Korkmaz"a sahip çıkan Avustralyalı yıldızın, “Takımdaki hiç kimse Skibbe"den çekinmiyordu. Hatta Skibbe"nin bazı oyunculardan korktuğunu gördüm. Ama Bülent Korkmaz gelir gelmez bu havayı değiştirdi. Takımda herkes ondan çekiniyor ve büyük saygı duyuyor. Yeni hocamız kaybolan otoriteyi baştan oluşturdu” dediği iddia edildi.

Rafael Benitez"le de çalıştı
Sezon başında Liverpool"dan bonservis bedeli ödenmeden transfer edilen Harry Kewell, daha önce Rafael Benitez ve David O"Leary gibi kariyerli teknik adamlarla çalışmıştı. Premier Lig temsilcilerinden Tottenham ve Fulham"ın transfer listesinde olan tecrübeli futbolcu, menajeri vasıtasıyla gelen teklifleri değerlendirmeye hazırlanıyor. Galatasaray taraftarı ise Kewell"ı yeni sezonda da mutlaka takımda görmek istiyor.

Fanatik