Karaman’da bir hırsız, 4 gün önce düzenlenen MHP mitinginde cüzdanını çaldığı Valide Sultan Mahallesi muhtarı 62 yaşındaki Ali Rıza Özkan’ın 300 TL’sini içinde özür notu yazılı zarfla muhtarlık bürosu önüne bıraktı. Zarftaki özür notunda "Muhtarım. Sizin para beni rahatsız etti. Getirdim. Özür dilerim" satırları olduğu görüldü. 
 
Karaman Terziler Odası Başkanı ve aynı zamanda Valide Sultan Mahallesi muhtarı olan Ali Rıza Özkan, Salı günü Kazımkarabekir İlçesi’nde MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin katıldığı mitinge katıldı. Miting sonrası cüzdanının çalındığını fark eden Özkan, durumu alanda görevli polislere bildirdi. Polisin yaptığı çalışma sonucu muhtar Özkan’ın cüzdanı alanın ilerisinde boş halde bulundu.
Ali Rıza Özkan, bugün muhtarlık bürosuna gittiğinde kapının önünde bir zarf gördü. Davetiye sandığı zarfı açan muhtar Özkan, içinde çalınan 300 TL’sinin olduğunu görünce şaşırdı. Özkan, şöyle dedi: 
 
"Kazımkarabekir İlçesi’nde düzenlenen mitingde cüzdanım çalınmıştı. İçinde 300 TL olan muhtarlık maaşım vardı. Cüzdanı boş halde bulmuştuk. Bugün muhtarlık bürosuna geldiğimde bir zarf gördüm. Davetiye sandım. Fakat içinden çalınan param ile "Muhtarım. Sizin para beni rahatsız etti. Getirdim. Özür dilerim"yazılı bir özür notu buldum. Hırsızın bu davranışı beni çok şaşırttı. İnsafa gelmiş demek ki. Çok mutlu oldum."(dha)