İspanyol teknik adam İnönü'deki derbiye çıkılırken oyuncularını topladı, “İyi futbolcular değilsiniz. Aldığınız sonuçlar ortada” dedi. Aragones'in “Böyle oynadıkça boynunuz yerden kalkmaz. Bu durumu kendinize yedirebiliyor musunuz” demesi fitili ateşledi


Sezon başından bu yana ortaya koyduğu futbolla herkesi hayal kırıklığına uğratan F.Bahçe'nin, Beşiktaş derbisinde çok farklı bir görüntü sergilemesinin altında Aragones'in maç öncesi futbolcuları ağır bir dille eleştirmesinin yattığı ortaya çıktı. İspanyol teknik adamın maç öncesi soyunma odasında oyuncularına “Sizden bir şey olmaz. İyi insanlar olabilirsiniz ama iyi futbolcu değilsiniz. Aldığınız sonuçlar ortada. Sezon başından bu yana belki düzelir diye çok bekledim ama anladım ki sizden bir şey olmayacak. Artık ben de inancımı kaybettim. Nasıl futbolcusunuz anlayabilmiş değilim. Kendinizi yıldız sanıyorsunuz. Ben bu takımda yıldız göremedim” dediği öğrenildi.

'TAKTİK FALAN YOK'

Tecrübeli teknik adamın sarı-lacivertlilere Beşiktaş maçında da bir şey beklemediğini söylediği ve oyuncularını motive etmeyi başardığı konuşmasına şöyle devam ettiği ifade edildi: “Böyle oynadıkça boynunuz yerden kalkmaz. İşte takım listesi burada. Çıkın oynayın. Bugün taktik falan yok. Nasıl olsa bir şey değişmeyecek. Ne yaparsanız yapın. Ben gidecek olsam bile sizin kaderiniz değişmez. Beşiktaş'ı yenerek kendinizi ispatlayın. Yoksa size karşı hayal kırıklığı sürecek. Bu tabloyu kendinize yedirebiliyor musunuz? Bize güvenenlere karşı mahcup olduk. Kimsenin size inancı kalmadı. Bu durumu değiştirmek sizin elinizde. Bu maçı alın beni ve sizi eleştirenleri utandırın.”


Barcelona'yı izleyip coştular

Sarı-lacivertlilerin Beşiktaş maçı için Samandıra'da kampta oldukları akşam Real Madrid-Barcelona maçını izledikleri ve 6-2 kazanan Barcelona'nın futbolundan çok etkilendikleri ifade edildi. Başkan Aziz Yıldırım'ın derbiye gelmesinin ve maç öncesi menajer Volkan Ballı aracılığıyla takıma ilettiği “Formaları için oynasınlar” mesajının da motivasyonda etkili olduğu kaydedildi.


Emre: Deivid'le çok iyi dostuz

Beşiktaş maçında Deivid'le tartışan Emre Belözoğlu, futbolun içinde bu tür olayların olabileceğini takımdaki bütün arkadaşları iyi ilişki içinde olduğunu söyledi. Maçın stresi içinde Deivid'le küçük bir tartışma yaşadıklarını söyleyen yıldız futbolcu, “Bunlar olağan şeyler. Deivid'le iyi bir dostluğumuz var. Maçtan sonra da birbirimizden özür diledik” dedi.