TARİHİNİN en kötü 2. sezonunu yaşayan ve 2000 yılında zirveye çıktığı IFFHS"de 132. sıraya kadar gerileyen G.Saray"da sular bir türlü durulmuyor. Son maçlarda yönetimi istifaya çağıran sarı-kırmızılı taraftarlar artık protesto boyutunu iyice ileriye taşıyıp, Florya Metin Oktay Tesisleri"ni bastı. Yaklaşık 50 kişilik bir taraftar grubu, futbolcuların kamp yaptığı sırada tesislerin önüne gelerek performanslarından memnun olmadıkları Barış Özbek, Ayhan Akman ve Servet"e küfretti.

TARAFTARLAR ayrıca başkan Polat, Adnan Sezgin ve yönetim kurulunu da istifaya davet etti. Yanlarında getirdikleri ayran ve salatalıkları da tesis kapısına fırlatan fanatikler, "Bunlardan cacık olur ama sizden bir b.. olmaz" yazılı bir pankart açarak tepkilerini dile getirdi.

TARAFTARLARA GÖZALTI

OLAYIN büyümesi üzerine tesis görevlileri hemen polis çağırdılar. Olay yerine gelen polis de bazı taraftarları gözaltına aldı.

Gökhan Zan ilk 11"de

KASIMPAŞA maçı hazırlıklarını dün tamamlayan G.Saray, kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı. Sarı-kırmızılılarda Servet"in hastalığı sürerken, Hagi"nin bu oyuncunun yerine Gökhan Zan"a görev vermesi bekleniyor. Sabri"yi sağ bek, Barış"ı orta sahada oynatmayı planlayan Romen hoca, Pino"yu ileri uçta görevlendirecek, Aydın"ı ise sağda oynatacak.