Yeni albümü "Biz Ayrıldık" ile gündemde olan başarılı müzisyen Özgün resmi internet sitesi www.ozgunonline.com 'da, müzik yolculuğuna başladığı 2005 yılından beri kendisine destek olan 4 büyük ustaya teşekkür mektubu yazdı.

Özgün mektubunda, kendisini sahnesine çıkaran Nilüfer'e "Hep desteğini
sevgisini hissettim, ilk albümlerimde hissettim sevgisini, yumuşak, kırılgan, yüreği kocaman" diye sesleniyor.

Yeni albümünde kendisine en güzel yeni bestelerinden "Örümcek" 'i veren Sezen Aksu'ya teşekkür eden Özgün, meslek hayatının en güzel klibini Eylül'de Örümcek'e çekeceğini müjdeliyor.

Müzik dünyasından ilk tanıştığı ve manevi desteğini hep hissettiği Emel Sayın'a "Güzeller güzeli, sıcacık, fırtınanın ortasında bir liman, ana kucağı gibİ" benzetmesini yapan Özgün, tanıtım videosunun bile onunla başlayıp onunla bittiğini hatırlatıyor.

Özgün, şu sıralar hakkında tez çalışmasını tamamlamakta olduğu ve kendisine çok önemli bir röportaj verdiğini belittiği Kayahan'la ilgili de "Şimdi onunla ilgili tez yapıyorum, çünkü şarkıları bu ülkenin kalp atışları gibi, geriliyor, üzülüyor, aşk dolu, gidiyor geliyor" diyor mektubunda.

Mektubu şöyle tamamlanıyor: "İşte rol modellerim...İşte onlar bu ülkede yıllarca sevdiğimiz, anladığımız, anlamadığımız, kızdığımız, sevdiğimiz ama hep önemli olan, umursadığımız birer büyük yaşam kaynağı...Onlar büyükler, sahte büyüklere inat, kendini büyük sananlara inat, çok büyükler. Sizi seviyorum...Siz de beni sevin"