DP Söke İlçe Başkanı Musa Avcı, DP Söke Belediye Başkan adayı Mızrap Nazlı ve DP Yönetim Kurulu Üyeleri, Söke Ziraat Odası"nı ziyaret ederek üreticilerin destekçisi olduklarını vurguladı.
İktidar, muhalefet ve tüm sivil toplum kuruluşlarını konuya duyarlı olamaya davet eden DP İlçe Başkanı Musa Avcı, “Prim indirimi geçimini pamuk ürünüyle sağlayan ve hiçbir dönemde olmadığı kadar muhtaç halde bulunan çiftçilerimizi, dolayısıyla pirime bağlı ümit içinde olan toplumun hemen her kesimini ziyadesiyle üzüntüye ve ümitsizliğe sevk etmiştir. Bu nasıl anlayıştır ki zaten az bulunan ve 36 kuruş olarak ilan edilen pamuk pirimi 32.4 kuruşa indirilmiştir. Kim ne derse desin asli geçim kaynağımız tarımdır. Tarımın tahribi halkın tamamen sıkıntı içerisine girmesine sebep olacaktır. Yerelde iktidarı ile muhalefetiyle ziraat odası ve esnaf teşekkülleri ile hep beraber bu sıkıntının giderilmesi için sesimizi yükseltmeliyiz. Tenkit hakkımızdır ama gerçekleri ve hakkımızı hep beraber aramaktan başka çare yoktur. Kısır siyasi çekişmeleri bir yana bırakıp bu sorunun halledilmesi çarelerini aramalıyız. Gidişat iyi değildir, umutlar gittikçe tükenmektedir” dedi.
Söke Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Örnek de, kendilerine destek veren DP Söke İlçe Teşkilatı"na teşekkür ederek, “Bu yanlış uygulamadan bir an önce dönülmesini ve prim miktarının arttırılmasını umut ediyoruz” diye konuştu.