İl Milli Eğitim Müdürlüğü konferans Salonu"nda gerçekleşen ziyarete Mehmet Erdem"in yanı sıra AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay ve bir grup partili katıldı. ziyarete ÖSS"de çok iyi birer derece elde ederek Aydın"ın ismini duyuran Sayısal 1 puan türünde Türkiye 1."si Gülşen Yücel ile Eşit Ağırlık 2 puan türünde Türkiye 7."si Göksel Özbek"i misafirlerine tanıtarak başlayan Aydın Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar, devletin önceliği olan eğitimi Aydın"da en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, bir anlamda devletin sağladığı olanakların karşılığını verdiğini söyledi.
Konuşmasına ÖSS"de derece yapan öğrencilere tebrik ederek başlayan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, AK Parti hükümetinin eğitime büyük önem verdiğini belirterek, Türkiye"de eğitim seviyesini daha da üst seviyelere taşımak amacında olduklarını söyledi. Aydın"dan eğitim alanında başarılı gençlerin çıkmasının sevindirici olduğunu ifade eden Erdem, konuşmasını öğrencilere, öğretmenlere ve öğrencilerin ailelerini kutlayarak bitirdi.
Ziyarette konuşmaların ardından Mehmet Erdem ve Sadık Atay, Göksel Özbek"i ve Gülşen Yücel"i çeşitli hediyeler verdiler.