Aydın'da siyasi partilerde afiş asmak gelenek haline gelirken CHP Aydın Merkez İlçe Teşkilatı da binasına 'Hayır'lı Ramazanlar' yazılı pankart astı.
Aydın İstasyon Meydanı'nda bulunan CHP merkez ilçe teşkilat binasında asılı olan pankartta 'Hayırlı ramazanlar' dileğinin parti tarafında 'hayır'lı Ramazanlar şeklinde ifade edilmesi dikkat çekti.
Bu arda CHP Aydın Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş yaptığı basın açıklamasında, "İçinde bulunduğumuz Ramazan ayı hepimizin manevi duygularının en yüksek dereceye ulaştığı günlerdir. Ramazan ayının halkımıza bereketler getirmesini diler ve tüm İslam alemine 'HAYIR'lı ramazanlar dilerim" ifadelerine yer verdi.
CHP'nin bu pankartını "İnsanların inançları üzerinden siyaset yapmak" olarak nitelendiren AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, "Hesapların üstünde hesap vardır, o da Allah'ın hesabıdır. İnsanların dini duygularını istismar etmeye kalkanlar Allah'ın hesapları karşısında acziyete düşecek ve oyunları bozulacaktır. Mübarek ramazan ayının siyasete alet edilmesi hoş değil. Maalesef ADD tarafından yapılan yardım paketlerinin içine bile 'Hayır' broşürü konulmaktadır. Van'da dağıtılan ramazan paketinde bunu
gördük. Herkes vicdanıyla baş başa" diye konuştu.