AYDINPOST ÖZEL

Aydınpost Aydın'da siyasetini hız kazandıracak bir gelişmeyi paylaşıyor!
Aydın Belediyesi'nde iki dönem belediye başkanlığı yaptıktan sonra 2002 seçimlerinde milletvekili adayı olarak başkanlıktan istifa eden Hüseyin Aksu'nun şu aralar siyasete tekrar geri döneceği konuşuluyor.

YAKINLARIYLA PAYLAŞIYOR 28 Mart yerel seçimlerinde CHP'den belediye başkan adayı olan ve İlhami Ortekin'le girdiği siyasi yarışı kaybeden Aksu için kentte son haftalarda kamuoyu araştırmaları yapılması büyük dikkat çekerken, Aksu'nun da yakınlarına siyaseti geri döneceği sinyali verdiği öğrenildi.

ARAŞTIRMA SONUÇLARI ÖNEMLİ Aydınpost Haber Dairesi'ne gelen bilgileri de teyit eden gelişmeler Aksu'nun araştırmalardan olumlu sonuç çıkartması durumunda seçime gireceğini doğruluyor.

MHP ÖNE ÇIKMIŞTI 22 Temmuz seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunan Hüseyin Aksu'nun bu defa hangi partiyle yola çıkacağı ise merak ediliyor. Tekrar MHP'den aday olma girişimlerinde bulunacağı düşünülen Aksu'nun MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin danışman kadrosuyla da istişare halinde olduğu da gelen bilgiler arasında.