Henüz 16 yaşında internet sitesi kurarak ticarete atılan Cumhurbaşkanı Gül"ün oğlu Mehmet Emre politikaya da niyetli. “Babamı örnek alıyorum, kısmetse siyaseti düşünürüm” dedi

CumhurbaŞkanI Abdullah Gül"ün oğlu Mehmet Emre Gül, daha şimdiden siyasete göz kırptı! Ortak olduğu “www. adresimegelsin.com” adlı internet sitesiyle ticarete hızlı bir giriş yapan küçük Gül, “Babamı örnek alıyorum. Yaşım şu an küçük ama ileride kısmet olursa siyaseti düşünürüm” diyor...

"İnternet sitemiz para kazandırmaya başladı"
İlk söyleşisini VATAN"la yapan Mehmet Emre Gül, ticaretin meyvelerini de toplamaya başlamış. Ağabeyi Ahmet Münir"in arkadaşı Ali Can Akkaş"la kurduğu internet sitesinin, artık para kazandırdığını söylüyor: “Sitemiz uzun bir süredir ancak kendi masraflarını çıkartıyordu. Ama son zamanlarda biraz para kazanmaya başladık. Sitede satışa sunulan ürün yelpazesinde ise şimdilik değişikliğe gitmeyi düşünmüyoruz. Siteden zaman zaman kendim de alışveriş yapıyorum. Ancak babamın ve annemin alışveriş yapıp yapmadıklarını bilmiyorum. Çünkü onların fırsat bulup, siteme bakacak zamanları olmadığını düşünüyorum.”

"Babamın adaylığını açıklanınca öğrendik"

TED"te okuyan Mehmet Emre, babası Abdullah Gül"ün cumhurbaşkanlığına aday olmasını herkes gibi kendilerinin de açıklandığı gün öğrendiklerini söyledi: “Babam cumhurbaşkanlığı sürecini bizimle paylaşmadı. Cumhurbaşkanlığı adaylığını son gün öğrendik. Tabii bu benim için sürpriz olmadı. Çünkü babamın siyasetteki başarılı ilerleyişi bizi bunlara hazırladı.”

"Cumhurbaşkanı oğlu olmanın zor yanları var"

Mehmet Emre, cumhurbaşkanı oğlu olmanın güzel yanları kadar zorluklarının da olduğunu düşünüyor: “Babam çok yoğun çalışıyor. Büyük sorumlulukları var. Ben de bir cumhurbaşkanı oğlu olarak sorumluluk taşıyorum. Bunun zor yanları var. Tabii güzel yanları da var. Ama artı ve eksilerini kıyaslamak istemiyorum.”


Vatan