Aydınspor'da 31 Ocak günü yapılacak kongresi öncesi camiada süren sessizlik bozuldu.

Daha önce yapılan kongrede Aydınspor yönetimine talip çıkmaması ve mevcut yönetimin istifa ederek görevden ayrılacak olması Aydınspor camiasını umutsuzluğa itti.
Aydınspor yönetim kurulunda görevde kalan yöneticilerden Cevdet Eriş, Hüsnü Erbil, Mümin Gökoğlu ile Kulüp Müdürü Muammer Kırmızı kulüp binasında bir basın toplantısı düzenleyerek Aydınspor başkanlığına aday olmayı düşünen isimlerin 31 Ocak'ta yapılacak kongreyi beklemeden hemen görevin başına geçecebileceğini söylediler.
Yönetim içinde istifaların olmasına rağmen kendilerinin görevde kalmalarını Aydınspor'u kendi işlerinden daha çok önemsemelerine bağlayan Hüsnü Erbil, 31 Ocak'ta aday çıkmaması ihtimalini düşünmek bile istemediklerini, Aydın'ın Valisi, Belediye Başkanı ve sivil toplum örgütlerinin Aydınspor'u yalnız bırakmayacaklarını bildiklerini söyledi.

Aydınspor'un sadece Aydın'ın Merkez İlçe takımı olmadığını söyleyen Erbil, Aydın'daki 17 ilçe yöneticisinin Aydınspor'a sahip çıkması gerektiğini savundu.
Görevden ayrılma kararı almalarına rağmen transfer çalışmalarını da sürdürdüklerini dile getiren Erbil, ara transfer döneminin 31 Ocak'ta sona erecek olması ve kongrenin de yasal şartlar gereği ancak o gün yapılacak olmasından dolayı yeni gelecek olan yönetime futbolcusu olmayan bir kulüp bırakmak istemediklerini söyledi.

Kendilerinin de göreve geldiğin takımda sadece 4 futbolcunun bulunduğunun transfer döneminin son gününde takıma 48 futbolcu getirdiklerinin altını çizen Erbil, yeni oluşacak yönetimin bu sıkıntıyı çekmemesi için transfer yapmaya devam edeceklerini de belirtti.
Aydınspor tesislerinde yapılan basın toplantısında ayrıca; daha önce kadro dışı kalan kaleci Ayhan'ın tekrar takıma dönmek istediği ve taraftardan özür dileyeceği de açıklandı.