Futbolumuzun en renkli isimlerinden biri olan Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, bir maçta daha tribünlere çıkmak zorunda kaldı. Fenerbahçe'yi Ali Sami Yen'de konuk ettikleri maçtan 6-2 mağlup ayrılan Kasımpaşa'da, teknik direktör Yılmaz Vural yedikleri 5'inci golden sonra adeta kandinden geçti ve sivri dilinin kurbanı olarak tribünlere çıkmak zoruında kaldı.

Fenerbahçe'nin 5'inci golünde savunma hatasına öfkelenen Yılmaz Vural, saha kenarından oyuncularına uzun süre bağırdı ve bu sürede söyledikleri 4'üncü hakemin kulağından kaçmadı. Vural'ın söylediklerini, 4'üncü hakem Hakan Ceylan maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu'na bildirdi ve Yılmaz Vural bir süre dirense de araya giren Aykut Kocaman'ın kendisini sakinleştirmesinden sonra maçın devamını tribünden takip etti.

DEVEREYE KOCAMAN GİRDİ
Bu arada Hakem Abitoğlu ile Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural arasında saha içine kadar taşan konuşma dikkatlerden kaçmadı. Abitoğlu, Yılmaz Vural'ı sakinleştirmek isterken tecrübeli çalıştırıcının yanaklarına dokundu ve Yılmaz Vural da uzun süre "Ben futbolcularıma söyledim" diyerek Abitoğlu'nu kararından vazgeçirmek istedi. Devam eden pazarlıklar sırasında devreye giren isim Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman olurken Kocaman'ın da konuştuğu Vural, maça tribünlerden devam etti.

(NTVSPOR)