Dört yaşındaki oğlu Ben'i alışveriş merkezine götüren Kevin Geraghty-Shewan, oğluna armağan edilen parayı harcatmayı planlıyordu.
"Ben, alışveriş merkezindeki mini treni gördü ve binmek istedi, çünkü trenlere büyük ilgisi var" diyen Kevin, sonrasında başına gelenlereyse hala inanamıyor.
"Trene oturduğunda, karım fotoğrafını çekmemi önerdi. Cep telefonumla oğlumun fotoğrafını çektikten hemen sonra bir güvenlik görevlisi yanıma geldi. Fotoğraf çekilmesinin yasak olduğunu, çünkü bir çocuk tacizcisi olabileceğimi söyledi."
"Çocuğun kendi öz oğlum olduğunu söylememe rağmen, bunu ispat edemeyeceğimi belirten görevli, bir şikayetim varsa yöneticiyi çağırabileceğini söyledi."
"Birkaç dakika sonra bir polis geldi. Bana benzeyen bir adamla ilgili şikayetler olduğunu söyledi. Adam çocukların fotoğraflarını çekiyormuş. Polis adımı ve adresimi istedi."
"Bunun saçma olduğunu, çünkü çocuğun kendi oğlum olduğunu tekrarladım. Bunun üzerine polis burana ne yaptığımı, adımı, adresimi sordu ve telefonumu alıp, fotoğraflarımı silme hakkının olduğunu söyledi."
"Durumdan çok sıkıldım ve sesimi yükselttim, bunun üzerine polis de beni tutuklamakla tehdit etti."
Kevin, yaşadıklarından dolayı çok sinirlendi ve kendisine müdahale eden güvenlik görevlisinin fotoğrafını kişisel sitesine yükledi.
Alışveriş merkezi yetkilileriyse, güvenlik görevlilerinin kendilerine söylenenleri yaptığını, bu durumda da kısa, kibarca bir konuşma olması gereken şeyin, büyük bir yanlış anlaşılmaya dönüştüğünü ve bundna üzgün olduklarını açıkladılar.

Milliyet