Önceki akşam futbol tarihimizin en büyük transfer harekatlarından birisini yapan Galatasaray durmak bilmiyor. Atletico Madrid'in 3 yıldızı Diego Forlan, Jose Antonio Reyes ve Tomas Ujfalusi'yi bitiren Ünal Aysal yönetiminin yeni hedefi Esteban Cambiasso...
 
FATİH TERİM ÇOK İSTİYOR
 
Orta sahaya çok kaliteli bir futbolcu isteyen teknik diretör Fatih Terim'in ilk tercihi olan Arjantinli yıldız için hemen düğmeye basıldı. Yönetimin, Inter ile pazarlıklara başladığı, görüşmelerin son derece olumlu sürdüğü ifade ediliyor. Cambiasso'nun bonservisi için İtalyan kulübüne 5 milyon Euro öneren Galatasaray'ın 30 yaşındaki futbolcunun menajeri ile de masaya oturduğu ifade ediliyor.
 
TRANSFERDE İKİ ENGEL VAR
 
Fakat transferin önünde şu an iki engel bulunduğu belirtiliyor. Birincisi, Inter'in şu anda teknik direktörünün belli olmaması nedeniyle, yönetim Cambiasso konusunda net bir karar verilemiyor. İkinci sorun ise, Galatasaray'ın yeni sezonda futbolculara verilecek tavan ücreti 4 milyon Euro olarak belirlemesine karşın Cambiasso'nun Inter'den yılda 5 milyon Euro alması.
 
ALTERNATİFLERİ DE HAZIR
 
Sarı-Kırmızılı yönetimin Cambiasso'nun menajerine 4 milyon Euro'luk teklif yapacağı, 'evet' yanıtının gelmesi halinde Arjantinli yıldızla 4 yıllık sözleşme imzalanacağı gelen bilgilar arasında. Yönetim sorun çıkması halinde ise yine Inter'den Muntari veya Juventus'lu Sissoko'dan birisini renklerine bağlayacak.
 
GÖBEK ADI İSTİKRAR!
 
7 yıldır Inter formasını giyen Esteban Cambiasso müthiş istikrarı ile dünyanın en iyi orta alan oyuncuları arasına girdi. Arjantinli yıldız geçtiğimiz sezon de Serie- A'da 30 maça çıkarken 7 gol atmayı başardı.