Gözde'nin ölüm haberiyle yıkılan ailesi, kızlarının neden Yatağan'a gittiğini bilmediklerini, kendilerine acı bir sürpriz olduğunu söyledi.

Geçen pazar günü saat 15.30 sıralarında Yatağan- Milas arasında meydana gelen trafik kazasında, 20 yaşındaki Gözde Saygılı, hatalı sollama yaptığı 35 HYZ 19 plakalı otomobille, karşı yönden gelen 47 yaşındaki Yüksel Uslu yönetimindeki kamyonla çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle şarampole yuvarlanan otomobilde tek başına bulunan Gözde Saygılı, kaza yerinden hayatını kaybetti.

GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

Kazanın ardından cenazesi İzmir'e getirilen Gözde Saygılı'nın, ailesinden habersiz olarak ölüm yolculuğuna çıktığı anlaşıldı. Kemalpaşa İlçesi'ndeki bir fabrikanın muhasebe servisinde çalışırken bir süre önce işten ayrılan Gözde Saygılı'nın, işlerinin olduğunu söyleyerek ailesinin yanından ayrıldığı, daha sonra da otomobil kiralayarak yola çıktığı öğrenildi.

Acı sürprizle karşılaştıklarını söyleyen yakınları, Gözde Saygılı'nın Yatağan'a neden gittiğini bilmediklerini, kendilerine ne erkek arkadaşının varlığından ne de herhangi bir iş görüşmelerinden göz etmediğini dile getirdi. Bu arada, Gökçe Saygılı'nın cenazesi, dün (pazartesi) ikindi vakti kılınan namazın ardından Doğançay Mazarlığı'nda gözyaşlarıyla toprağa verildi./milliyet