İngiltere'de Notthingham lisesinde çok ilginç bir olay gerçekleşti. Oğullarına 16. doğumgününün unutulmayacak bir şekilde kutlanmasını isteyen annesi süpriz bir hediye hazırladı. Aradığı ajansa oğlunun okuluna goril kıyafeti giymiş bir aktör gönderilmesini isteyen anne başına geleceklerden habersizdi.

Vereceği hediyenin heyecanıyla oğlunun öğretmenini arayan ve ona planını anlatan anne, öğretmenin de bu anı kameraya kaydetmesini istedi. Fakat olaylar beklenildiği gibi gerçekleşmedi. Siparişi alan kişinin notları karıştırması yüzünden beklenenden çok daha farklı bir hediyeyle karşılaşıldı. Öğle tenefüsünden dakikalar önce öğretmen belirlenen zamanda öğrencilerine "az sonra birşeyler olacak" şeklinde bir anons yaptı.

Saniyeler sonra ise sınıfa açık bir polis üniforması giyen seksi bir stripticzi girdi ! Sınıftakilerin ve öğretmenin şaşkın bakışları arasında üstündeki çıkartmaya başlayan striptizci vücuduna köpük sürmeye başladı. Tam bu sırada kendine gelen öğretmen kamerayı kapattı ve kadını dışarı çıkardı. Olaydan sonra konuşulan bir öğrenci "Önce ne olduğunu anlayamadık. Striptizci bir anda sınıfa girdi ve soyunmaya başladı. Ne yapacağımızı bilemedik" diye konuştu.