Bir dönemin aranan oyuncularından Sinem Kobal, özel hayatında yaşadıklarıyla tercih edilmeyen isim oldu. Arda Turan ile geçtiğimiz yıl ayrılan Sinem Kobal, her hafta yeni bir isimle anılıyor. Bu durum yapımcıları rahatsız ediyor. Sinem Kobal istenmeyen oyuncu oldu!


Güzel oyunu Sinem Kobal ilk olarak 90'lı yıllarda Dadı dizisiyle ünlü olmuştu. Çocuk bir yıldızken biranda ünlü ve güzel bir kadına dönüşen Sinem Kobal aranan oyuncu olmuştu. Fakat Sinem Kobal Arda Turan ile aşk yaşamaya başlayınca, kariyerine de ara verdi. Dizilerde oynamayı bırakan Sinem Kobal, birkaç filmde yer alabildi. Sektörden uzaklaşan Sinem Kobal, Arda Turan ile ayrıldıktan sonra yeniden setlere dönmeye karar verdi. Sinem Kobal, kendisine gelen dizi tekliflerine de sıcak bakıyor. 

Avşar Film, Andaç Haznedaroğlu'nun bir kadın hikayesini anlatan filminde Sinem Kobal'ı başrolde oynatmayı düşünüyordu. Teklifine Sinem Kobal'da sıcak bakmıştı. Sinem Kobal'ın partnerini oynaması için Kerem Bursin ile de görüşülmüştü. Ancak Kerem Bursin için zamanlama uymadı. Avşar Film'in patronu Şükrü Avşar, Sinem Kobal'ın özel hayatındaki haberlerle gündeme gelmesinden rahatsız oldu. Sinem Kobal önce Kaan Kalyon ile ardından İbrahim Çelikkol ile anıldı. Bunun üzerine Avşar Film oyuncu değişikliğine gitmeye karar verdi.