Nazilli Belediyesi, Haziran ayında LYS'ye girecek öğrenciler için Belediye önünde konser düzenledi. Konsere Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Garnizon Komutanı Hüseyin Ulukaraağaç, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Nazilli İlçe Jandarma Komutanı Seydi Salman, Nazilli Ülkü Ocağı Başkanı Ahmet Kaya, Belediye Meclis Üyeleri ile yaklaşık 7 bin öğrenci katıldı.
Grup Dostlar Organizasyon"un gerçekleştirdiği gençlik konserinde ses düzeni ve sahne dizaynı ile büyük beğeni toplayan konseri yaklaşık 7 bin vatandaş izledi. Sahne, Sinevizyon ve Barkovizyon"dan da Konser alanının çeşitli yerlerinde gösterilirken Nazilli Belediyesi"nin sitesinden de canlı yayın ile internetten Nazillililere izletildi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık yaptığı açıklamasında; “Bu ay Üniversite sınavına girecek öğrencilerimize moral vermek ve onların streslerini azaltmak amacıyla böyle bir organizasyon gerçekleştirdik. Bugün burada olan çocuklarımızın gösterdiği ilgi ve şarkılara eşlik etmeleri memnun olduklarının göstergesi. Eğitim camiasından gelerek bir başkan olduğum için Öğrencilerin stresini çok iyi anlıyorum. Öğrencilerimize bir nebze destek verebildiysek, onları mutlu edebildiysek görevimizi yerine getirdik demektir. Çocuklar bizim her şeyimizdir. Yarınımızda Lider Ülke Türkiye sevdasını, Atatürk"ün emanet ettiği Türkiye Cumhuriyetini bırakacağımız evlatlarımızın en iyi şekilde eğitim almasını istiyoruz. Gençlerimize girecekleri sınavlarda başarılar diliyorum. ” dedi.
Konser öncesinde Başkanlık Makamında Gripin üyeleri ve Ahmet Şafak ile bir süre sohbet eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, konser bitiminde sahnede konuklara çiçek ve Nazilli"ye özgü incir ve zeytinyağı takdim etti. Yaklaşık 4 saat süren ve coşkuyla geçen gençlik şöleninde Nazillililer, Ahmet Şafak ve Grup Gripin ile söylenen şarkılara eşlik ederek, geç saatlere kadar eğlendi.
Konser bitiminde Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, öğrencilerle ve aileleriyle sohbet ederek konser hakkında bilgi aldı.