21 yaşındaki genç file bekçisinin devre arasında gelmesi için temasların başladığı öğrenildi

Fenerbahçe Yönetimi son haftalarda büyük bir form düşüklüğü gösteren kaleci Volkan Demirel"in alternatifini buldu.
Sarı-lacivertli kulübün, Teknik Direktör Christoph Daum"un isteği doğrultusunda Belçika"nın Standard Liege takımında forma giyen milli file bekçisi Sinan Bolat ile ilgilendiği öğrenildi.
Alman hocanın, Sportif Direktör Aykut Kocaman"a, “Volkan"a güvenim sonsuz. Her kaleci zaman zaman böyle formsuz dönemler yaşabilir. Ancak Volkan"ın arkasına en az onun kadar iyi bir ismi koymalıyız. Hem Avrupa"da, hem ligde ikinci yarı bizi zorlu maçlar bekliyor. İşi şansa bırakamayız. Volkan Babacan da gelecek vaadeden bir isim ama tecrübesiz” şeklinde bir rapor sunduğu bildirildi.

Bonservisi 2.5 milyon euro
Kalede rekabeti artırmak ve özellikle ligin ikinci yarısında yaşanan yoğun maç trafiğinde sıkıntı yaşamamak adına düğmeye basan yönetimin, 21 yaşındaki genç kaleci için temaslara başladığı bildirildi. 2013 yılında kadar Belçika Kulübü ile sözleşmesi bulunan Sinan Bolat"ın bonservisinin 2.5 milyon euro olduğu ve pazarlıkların devam ettiği kaydedildi. Milli kalecinin, Fenerbahçeli yöneticilere yeşil ışık yaktığı ve “Türkiye"de oynamayı çok isterim. Benim açımdan bir sorun yok. Siz kulübümle anlaşın yeter” dediği öğrenildi./milliyet