Kanaltürk'te yayınlanan "2. Sayfa" programının bu sabah ki konuğu ünlü gazeteci ve televizyoncu Can Tanrıyar'dı.

Canlı yayın esnasında Tanrıyar'ın yakın dostu Sinan Akçıl telefonla bağlandı. Tanrıyar, Ebru Şallı ve Sinan Akçıl'ın mutlu beraberliklerinden "Ebru Şallı'yı çok eskiden beri bilirdim ama yeni yeni tanımaya başlıyorum. Sinan'ın hayatında çok iyi bir hayat arkadaşı var. Ebru mutfakta da çok maharetli. Yaptığı favanın tadı damağımda" diye konuşunca söze giren Akçıl "Yunanlılardan özür diliyoruz. Çok güzel fava yapıyor. Biliyorsunuz fava Yunan yemeğidir" ifadesinde bulundu.

Akçıl bugün Güneş gazetesinde Ebru Şallı ile Marmaris tatilinde çekilen fotoğraflarının yer almasının sorulması üzerine ise "Gözlerden uzak olalım diye Marmaris'e gittik. Çekilme imkanı yok diye gittik ama yine de fotoğraflarımızı çekmişler. Böyle bir şeyle karşılaşmak beni şaşırttı. Her zaman halk plajında da olurum özel bir yerde de olurum. Yurtdışında da görüntülenmiştik. Hatta Ebru Şallı bu fotoğrafta fotomontaj mı diye tartışılmıştı. İtalya'da da görüntülendik." dedi.

Ebru Şallı ile olan ilişkisine hayranlarının nasıl baktığı sorulunca ise Akçıl "Şunu gözlemliyorum 2000'li yılların ortasından itibaren yeni kuşak olarak ne kadar karakterli ve düzgün bir ilişki yaşıyorsan hayranlarından da o kadar destek ve tebrik alıyorsun. Tek tük eleştiri alıyorum ama tüm dünyada da hayran oldukları kişi özel hayatında ne kadar mutluysa hayranları da o kadar mutlu. Eski dönemlerdeki gibi değil hiç bir şey." yanıtını verdi.