Evlilik planları yaparken Hadise’yle olaylı şekilde ayrılan Sinan Akçıl, “İlişkimizi ablası bitirdi. Ona sevgim hiçbir zaman bitmez” dedi. Bugün'ün haberine göre, Hadise’yle iki yıllık ilişkisi evliliğe doğru giderken, geçtiğimiz yıl sürpriz bir kararla ayrılan Sinan Akçıl, hâlâ ünlü popçuya âşık olduğunu itiraf etti.
 
 
Bu itiraf, yapımcı Erol Köse’nin giydiği Hadise’nin sumocu olarak resmedildiği bir tişörte güldüğü için eleştirilen Akçıl’ın bir arkadaşına dert yanarken geldi. Akçıl, tişört meselesinin yalnış anlaşıldığını söyleyerek, "Orada tişörtten falan haberim yoktu. Gözümde bin tane kamera ışığı vardı. Tişörtü görünce de kestim hemen röportajı" dedi.
 
Ünlü besteci sözlerini şöyle sürdürdü: "Hadise’ye olan sevgim hiçbir zaman bitmez. Nasıl bitsin ki biz neler neler yaşadık. Bizim ilişkimiz Hadise’nin ablası (Hülya Açıkgöz) yüzünden bitti. Mutlu olmamız için Hadise’nin, ablasından iş ve duygusal olarak ayrılması gerekiyordu. O ablasını seçti. İnanıyorum ki Hadise de beni hâlâ unutmadı. Çünkü onun ilk aşkıyım."
 
vatan