Galatasaray"ın, yarın Ali Sami Yen Stadı"nda konuk edeceği Estonya temsilcisi Levadia Tallinn için son haberler pek de iyi değil... Daha önce Sarı-Kırmızılılar"la yapacakları maçla ilgili olarak, “İstanbul"da kazanmamızın zor olduğunu biliyoruz ama elimizden geleni de yapacağız” diyen teknik direktör İgor Prins, önemli bir yıldızı Nikita Andreev"i ise Almeria"ya satmıştı. Levadia"da durum böyleken, Cim Bom"da ise tam tersi. Yeni transfer Elano, Rijkaard"ın yardımcısı Pujol"un kendisi için hazırladığı özel programa harfi harfine uydu ve artık takımla tam olarak çalışmaya başladı. Zaten yeni sezona bomba gibi giren ve rakip fileleri sarsan Sarı-Kırmızılılar, onun gelişiyle de hücum gücünü iyice arttırmış olacak.

Ödemeler yapıldı
Ayrıca orta sahanın en önemli yıldızlarından biri olan Mehmet Topal da, sağ ayak aşil tendonundan sakatlandığı için henüz resmi maçta forma giyememişti. Ancak Mehmet"in de durumunun düzeldiği ve görev verilmesi halinde Tallinn karşısında forma giyebileceği ifade edildi. Bu arada futbolcularının alacaklarının dün ödendiği, ayın sonuna kadar tüm ödemelerin yapılacağı bildirildi.

Rövanşa Macar hakem
Estonya"nın Levadia takımı ile Galatasaray arasında başkent Tallinn"de yapılacak UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçını yönetecek hakemler belli oldu. A Le Coq Arena"da TSİ 21.00"de başlayacak maçı Macaristan Futbol Federasyonu"ndan Istvan Vad yönetecek. Vad"ın yardımcılıklarını György Ring ile Zsolt Attila Szpisjak yapacak.