Habertürk'ün haberine göre Boyner yeni sitesinde hayalleri gerçekleştirecek. Bu sohbeti başlatan, o gün Boyner Holding'den posta kutuma düşen şu mail’di: “Hayal Dükkânı ile hayallerinizi gerçekleştiriyoruz.” Boyner Holding ve Akbank işbirliğiyle geliştirilen kredi kartı Fish, şimdi de aklından çılgınca fikirler geçip “Neyse parası veririm” diyen, ancak bu fikirleri uygulama şansı bulamayanlara, “Gelin o hayallerinizi birlikte gerçekleştirelim” diyor.
 
Hayal Dükkânı henüz çok yeni bir site, 6 Eylül'de aktif hale gelmiş. Arkasında DT İç ve Dış Ticaret ile birlikte Akbank ve Boyner Holding'in ortaklaşa çıkardığı Fish Kart var. Fish Kart'a özel yüzde 20 indirimlerin uygulandığı sitede Cem Boyner'in deyimiyle “Akla zarar” şeyler var.
 
Boyner, "Akbank'ın üretici ekibiyle birlikte insanların hayal bile edemeyeceği şeyleri gerçeğe dönüştürmeyi amaçladık” diyor.
 
‘Akbanklılar olarak önce kendi hayallerimizi gerçekleştirdik’
 
Akbank Ödeme Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Sindel, siteyle ilgili olarak şunları söyledi: "Türkiye'nin en büyük çekiliş programlarından birine sahip ve her ay 254 müthiş ödül veren Fish ile şimdi başka bir 'ilk'e imza atıyoruz. Sitede Fish sahiplerine özel hayallerin yanı sıra Fish kullanıcılarına 6 taksit ayrıcalığı ve yüzde 20’ye varan indirim var. Hayal Dükkânı ile öncelikle Akbanklılar olarak kendi hayallerimizi gerçekleştirdik. Bir bankanın, müşterileri ile olan ilişkilerinin yalnızca finansal ürünlerle sınırlı olmadığını göstermiş olduk."