Modacı Siren Ertan Çarmıklı, yaklaşık altı yıl önce kurduğu 'Siren Ertan İstanbul' markası ve haute couture atölyesi ile başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. Kreasyonları ve tasarımlarını gözler önüne serdiği defileleriyle adından söz ettiren Çarmıklı, son dönemde hazırladığı gömleklerle dikkat çekiyor.

HEPSİ KİŞİYE ÖZEL
Ertan, gömlek koleksiyonuyla ilgili şöyle konuşuyor: "Beş yıldır ürettiğim el nakışı işlenmiş tişörtlerimize alternatif olarak yarattığım bu gömlekleri; hem nakışçı kadınlarımıza istihdam sağlamak, hem de serin yaz gecelerine şık bir seçenek sunmak için hazırladım." Çok kullanışlı olduğu için gömlekleri siyah ve beyaz renklerde hazırladığını belirten ünlü modacı; koleksiyonunda, her bir gömlekten sadece bir adet bulunduğunu, bunun da gömleklerin kişiye özel olmasını sağladığını sözlerine ekliyor. Çarmıklı, 100 adet ürettiği gömleklerden sadece 10 tane kaldığını ve gördüğü yoğun ilgiden dolayı eylülde yeni bir seri daha yapmayı düşündüğünü belirtti.

HEPSİ BİR ÇATI ALTINDA
YKM, yaz mevsiminin tüm sıcaklığıyla hissedildiği şu günlerde, plaj modasının en trendy markalarının mayo ve bikinilerini Türkiye çapındaki mağazalarında satışa sunuyor! Zeki Triko, Kom, Sunset, Nelson, Pierre Cardin, No Gossip, Argento, See Mark ve Reflections gibi tanınmış markaların mayo, bikini ve plaj aksesuvarlarını tek bir çatı altında bulmak istiyorsanız, YKM sizin için doğru adres demektir.