Eurovision klibi inatlaşmasını TRT kazandı. Hadise, Düm Tek Tek"e yeni klip çekecek. Seksi şarkıcı, klibi Avrupa Yayın Birliği"ne yetiştirmeye çalışacak.

Eurovision temsilcimiz Hadise, DümTek Tek"e yeni klip çekecek. Hadise"nin erotik bulunduğu için sansür uygulandığı iddia edilen ancak TRT yetkililerinin sansür iddialarını yalanlayıp beğenilmediği gerekçesiyle yenisini istediği klip, sil baştan çekiliyor. Yaklaşık üç haftadır krize dönüşen Eurovision klibi sorunu böylece çözülmüş olacak. TRT yeni klip çekilmesini isteyince Hadise"nin yapımcıları, üç ayrı versiyondan birinin yayınlanabileceğini ve yeni klip çekmeyeceklerini açıklamıştı.

TRT geri adımatmadığı için yeni klip çekmeye karar veren Hadise, bu yüzden promosyon turu programında değişiklik yapmak zorunda kaldı.

İSKANDİNAV TURU İPTAL
Çok sayıda Avrupa ülkesinde şarkısını tanıttıktan sonra çift katlı otobüsle Balkan ülkeleri turnesine çıkan Hadise, gitmeyi planladığı Finlandiya ve İsveç"i kapsayan İskandinav turunu iptal etti. İptal gerekçesi olarak da, yeni klip ve koreografi çalışmalarına ağırlık verilecek olması gösterildi.

H2