Habertürk'ün haberine göre; Arda şu an birlikte olduğu kız arkadaşı Sinem Kobal ile evlilik hazırlıklarına başladı. Ancak bu evlilik planının önemli bir parçası var. Aynı zamanda oyuncu olan Sinem Kobal evlendikten sonra İngiltere'de yaşamak istiyor. Bu da geleceğini paylaşacağı Arda'nın da futbol hayatını orada sürdürmesi gerektiği anlamına geliyor. Zaten Arda'nın gönlünde de adanın ünlü kulüplerinden Liverpool yatıyor.

Liverpool Arda'yı, Arda da Liverpool'u istiyor. Hal böyleyken iki tarafta şimdilik bunu yalanlasa da Arda'nın çoktan Liverpool ile anlaştığı söylentileri yayıldı bile. Arda kulübü Galatasaray çok sevse bile Haziran ayında yollarını ayırıp adanın yolunu tutacak.

BAŞKANI İKNA EDECEK

Tayland'ın Phuket Adası'nda tatile giden genç oyuncu menajeri Ahmet Bulut ve Sinem'i de yanına alarak üçlü zirve yaptığı ve sezon sonunda ayrılma kararını aldığı öğrenildi. Şimdi bütün mesele sezon sonunda Adnan Polat'ı ikna etmeye kalıyor. Polat'ın Arda için koyduğu 16 milyonluk satış rakamı ve 'Onun geleceğini ben belirlerim' sözleri futbolcu için önemli bir engel teşkil ediyor. Fakat Arda, Polat'ı ikna edeceğinden emin./milliyet