1- Uğur Boral gerçeği
Gaziantepspor beraberliği sonrası Uğur Boral'ın "Gerçek anlamda takım olamadık. Birimiz pres yaparken diğerimiz rakibe basmıyor. Defans orta sahayla orta saha forvetle kopuk oynuyor. Bu oyun sisteminde biz kanat oyuncuları 70 metre koşular yapmak zorunda kalıyoruz. Bu bir futbolcu için çok zor. Bunu bir türlü çözemiyoruz" şeklindeki sözleri huzursuzluğun belgesi.

2- Aragones gerçeği
Yıldırım'ın 'işte aradığım teknik direktör' dediği İspanyol hoca, artık taraftarın da tepki verdiği isimlerin başında geliyor. Gaziantep maçında Güiza'yı yuhalanmaması için çıkarmayan Aragones, tepkiyi üzerine çekti. Güiza'yı kollaması tecrübeli hocanın diğer futbolculardaki kredisini de tüketiyor.

3- Taraftar gerçeği
Fenerbahçe taraftarı Gaziantep maçı sonrası "Yıldırım istifa" diye bağırdı. Birçok otorite bağıranları 'takımdan menfaati olanlar' şeklinde nitelendirdi. Ancak taraftar forumlarında ve sokaktaki Fenerbahçeliler özellikle bu yılki performansıyla yönetimi başarısız buluyor. Aziz Yıldırım ve kurmaylarının kritik kongre öncesinde yaptığı hesaplar ligdeki sonuçlarla bir bir şaşıyor.

4- Fikstür gerçeği
Fenerbahçe'de halen pembe tablo göstermeye çalışan önemli bir kesim var. Çünkü sarı-lacivertlilerin önündeki Büyükşehir ve Hacettepe maçları kolay lokma. Ancak o maçlardan sonra içerde Sivas, dışarıda Galatasaray, Beşiktaş, Trabzon, Ankaraspor, Kayseri, Bursa, Gençlerbirliği ve Antalya gibi takımlarla oynayacak olan Fenerbahçe'yi kabus gibi bir fikstürün beklediği de gün gibi aşikar.

SABAH