Aralarında eski futbolcular Fatih Akyel'in de 71 sanıklı 'şike davasının' görülmesine başlandı. Beyoğlu 3. Ağır Ceza Mahkemesi'deki duruşmaya Akyel ile 22 tutuksuz sanık katıldı. Tanju Çolak gelmedi. Şike iddiasını hakaret saydığını belirten Akyel, 'O dönem Adanaspor'da oynayan arkadaşım Erkan Ergül'e 50 bin TL borç verdim. Bir buçuk ay sonra Ankara'dan geri gönderdi. Bu paranın 9 ay önce oynanan Kasımpaşa-Sivasspor maçı gösterilmektedir' dedi.


TAHMİN POLEMİĞİ
Duruşmaya katılmayan eski milli futbolcu Tanju Çolak gelmeme gerekçesini,'Ben sanık değilim, şüpheli sıfatındayım' diye açıkladı. Menajer Metin Korkmaz, 'Arkadaşlarım takımları iyi bilmem nedeniyle maç tahminimi sorarlar. Eğer tahmin yapmaktan dolayı yargılanacaksak spor yazarlarının da yargılanması gerekir' dedi. Mahkeme Başkanı 'Tahminleriniz yüzde kaç tutuyor?' diye sordu. Korkmaz 'Yüzde 20' yanıtı verince, Aksünger, 'Ben daha fazla sanmıştım' dedi. Gülden KILIÇ

İŞSİZİM, GELİRİM 20 BİN TL
Fatih Akyel futbolu bıraktığı için şu an işsiz olduğunu, gayrimenkullerinin kirasından gelen 20 bin lirayla geçindiğini belirtti.