Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi Tiyatro Kulübü ünlü şairleri tiyatro sahnesine taşıdı.

Amatör tiyatro oyuncularından oluşan SKSM Tiyatro Kulübü, “Yaşamaya dair söylenmiş en güzel sözler belki de şairlerin şiirleridir” diye yola çıkarak yeni bir oyun hazırladı. Orhan Veli Kanık, Nazım Hikmet, Necip Fazıl Kısakürek, Ümit Yaşar Oğuzcan ve Can Yücel gibi önemli şairlerin şiirlerinden oluşturulan "Yaşamaya Dair" adlı oyun, çok sayıda Küçükçekmecelinin de katılımıyla Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi"nde sahnelendi.

ŞİİRLERE HAYAT VERDİLER

SKSM Tiyatro Kulübü üyeleri, "Başka Türlü Bir Şey", "İstanbul"u Dinliyorum", "Milyon Kere Ayten", "Aynalar Yolumu Kesti" gibi şiirlerin konu edildiği oyunda başarılı bir performans sergilediler. Genç oyuncular, yarattıkları karakterlerle şiirlere adeta hayat verdiler. Her sahnesinde farklı bir yaşamdan kesitin sunulduğu oyunun sonunda ise aileleri ve yakınları amatör tiyatroculara alkışlarıyla destek verdi.

Gecenin finalinde ise sahneye oyunun yönetmeni Nuri Nalbantoğlu çıktı. Oyunun uzun ve yorucu bir çalışma içinde ekip ruhuyla ortaya çıktığını ifade eden Nalbantoğlu, birlikte çalıştığı genç oyuncularla gurur duyduğunu belirtti. Nalbantoğlu, emeği geçen herkese teşekkür ederek konuşmasını noktaladı.