AYDINPOST HABER SERVİSİ-AYSİAD Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerini Seçti.

2007 yılında Aydın’da kurulan Aydın Sigorta Acenteleri Derneği 3. Olağan Genel Kurulu dernek üyelerinin katılımıyla Aydın Ticaret Odası’nda yapıldı.
Genel kurula, Aydın ve ilçelerinden birçok sigortacı katıldı. 
5684 sayılı Sigortacılık Kanunu ve Sigortacılık Kanunu ve Sigorta Acenteleri Yönetmeliği hükümlerine göre faaliyet gösteren gerçek ve tüzel kişi sigorta acentelerinin oluşturduğu, sigortacılık mesleğinin icrasında Sigortacılık etik ilkelerine bağlı, mesleki, sosyal, kültürel, ekonomik ve hukuksal konumlarda bilgi, beceri ve birikimlerin paylaşıldığı ve sigortacılığın topluma daha iyi tanıtılmasının hedeflendiği Sigorta Acentelerinin bir araya gelmesiyle oluşturulan AYSİAD’da yönetim ve denetim kurulu, dernek üyelerinin katılımıyla belirlendi.
Yönetim Kuruluna;  Ahmet Nalbant, Cengiz Mutlu, Tuncer Mengi, Suat Çakaloğlu, Burç Uz asil olarak seçilirken, Funda Halman Savaşlar, Ayhan Toral, Murat Çay, Burcu Mercimekçi Aydınlık, Harun Kara da yedek üyeliğe seçildi.
Denetim Kuruluna ise; Kubilay Serçin, Bülent Taşer, Müfit Balkan seçildi. Denetim kurulunda yedek üyeler de, Garip Gençay, Haydar Akaya, Mehmet Gültekin Çınar oldu.
 
Haber: Hatice Karaarslan