Nazilli"de, emniyet güçlerinin yaptığı aramalarda iki aracın zulasında saklanan 14 bin 915 paket kaçak sigara ele geçirildi. Konu ile ilgili iki şüpheli adli makamlara intikal ettirildi.
Edinilen bilgiye göre; Doğu illerinden Nazilli"ye zulasında kaçak sigara getiren iki minibüs Nazilli girişinde Nazilli Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince durduruldu. Her iki araçta yapılan aramalarda minibüsün tavan kısmındaki zulalarında çeşitli markalarda toplam 14 bin 915 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Araçların sürücüleri A.Z ve B.G isimli şüpheliler 5607 sayılı Kaçakçılık Kanuna Muhalefet suçundan işlem yapılarak Nazilli adli makamlarına sevk edildiler.
Konu ile ilgili Aydın Valiliği"nden yapılan açıklamada; “Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz halkımızın huzur ve refah içerisinde yaşaması ve ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunma konusunda, suç örgütleri ve kaçakçılık suçları ile etkin bir şekilde mücadele etmeye devam etmektedir” denildi.