BURSA'da eşiyle tartıştıktan sonra evden çıkan genç kadın, sigara almak için gittiği büfe sahibi ile arkadaşının tecavüzüne uğradığını iddia etti.

Merkez Yıldırım İlçesi'nde oturan ve 2 yıllık evli 21 yaşındaki R.B. eşiyle tartıştıktan sonra dolaşmak için dışarıya çıktı. Setbaşı Caddesi üzerinde gezen R.B. sigara almak için 26 yaşındaki İ.S.'ye ait büfeye gitti. İddiaya göre, genç kadını üzgün gördüğünü söyleyen İ.S. yardıma ihtiyacı olup olmadığını sordu. R.B.'nin eşiyle tartıştığını ve evi terk ettiğini öğrenen büfeci, İ.S. "Eşler arasında olur böyle şeyler fazla takıntı yapma kafanı dağıt evine git diyerek" genç kadını teselli etti.

Daha sonra R.B.'yi kendi evine dinlenmesi için götüren İ.S. amcasının oğlu A.S.'yi de çağırarak genç kadınla birlikte olmak istedi. İddiaya göre buna karşı çıkan R.B.'yi darp eden İ.S. ile A.S. genç kadına zorla tecavüz etti. R.B. tuvalete gitme bahanesiyle odadan çıkarak, sokak kapısının kilitli olmadığını görünce evden kaçtı.

Polis merkezine giderek durumu anlatan genç kadın, tecavüze uğradığını iddia ederek, görevlilerden yardım istedi. Hareket polis, genç kadının gösterdiği büfede A.S.'yi gözaltına aldı. Büfede bulunmayan İ.S. ise aranıyor.

Gözaltına alınan A.S. emniyet müdürlüğüne getirilirken, kendisini görüntüleyen gazetecilere gülerek, "Bilmediğiniz şeyi ne çekiyorsunuz? Gönüllü ilişki suç mu? Suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.

Adliyeye sevk edilen A.S. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


Vatan