Spor Toto Süper Lig'de 2010-2011 sezonuna kötü bir başlangıç yaparak ilk 7 haftalık bölümü 5 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 2 puanla geride bırakan ve camiasında düş kırıklığı yaratan Kasımpaşa, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada toparlanmaya çalışacak.

AA muhabirine değerlendirme yapan Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmek istediklerini, Antalya'da 10 günlük bir kamp programı yaptıklarını belirterek, ''Genç bir takıma sahibiz. Antalya'da yapacağımız kampla eksiklerimizi gidermeye çalışacağız. Çıkış yakalayacağımıza inanıyorum. Takımımıza güvenimiz sonsuz'' şeklinde konuştu.

Ligin 7. haftasını Medical Park Antalyaspor karşısında deplasmanda aldığı 3-1'lik mağlubiyetle geride bırakan lacivert-beyazlı ekip, 6 Ekim Çarşamba gününden itibaren Antalya'da yapacağı 10 günlük kampla ligin 8. haftasındaki Trabzonspor maçına hazırlanacak.

Bu arada, Kasımpaşa'nın geçen sezon ligin ilk 7 haftasında ortaya koyduğu performansa bakıldığında bu sezondan 1 puan daha geride olduğu ortaya çıkıyor. Geçen sezon ligin 5. haftasından itibaren teknik direktör Yılmaz Vural'ın başına geçtiği lacivert-beyazlı ekip, 7. haftada Kayserispor ile 0-0 berabere kalarak, ilerleyen haftalarda çıkışa geçip tırmanışa geçmişti.


AA