Hava sıcaklığının 40 dereceye kadar ulaştığı Kuşadası adeta cayır cayır yanmaya başladı. Sıcaklardan bunalan Kuşadalılar ile yerli ve yabancı tatilciler, gündüz plaj, havuz ve su parklarına akın ediyor. Gündüz serinleyen tatilciler, gece ise eğlence yerlerini doldururken, sabahlara kadar çılgınca eğleniyor.
Hava sıcaklığında hafta sonundan itibaren ortaya çıkan belirgin artış deniz suyu sıcaklığının da 21 dereceyi geçmesiyle birlikte sıcaklardan bunalan yerli ve yabancı turistler, soluğu plaj ve su parklarında aldı. Kadınlar Denizi başta olmak üzere çeşitli plajlar ile otellerin havuzları ve Aqua Fantasy gibi büyük su parklarını dolduran tatilciler, güneş, deniz ve kumun keyfini doyasıya yaşıyor.
Bu arada, aşırı sıcaklarından korunmak isteyen tatilciler, Türkiye"nin bir numaralı su Parkı olan Aqua Fantasy"de, orkestranın çaldığı canlı müzik eşliğinde yağmur dansı yaparak serinliyorlar. Günün en sıcak saatinde açılan fıskiyelerin altına girerek serinlemeye çalışan tatilcileri güzel bir sürpriz daha bekliyor. Üç bayan solistin yer aldığı orkestra, birbirinden hareketli parçaları çalarak, herkesi yağmur dansına davet ediyor. Yağmur dansı başladığı zaman, Aqua Fantasy su parkının dans pistinde, adım atacak yer kalmıyor.