Yaklaşık iki aydır devam eden internet oylamaları sonucu açıklanan Ayaklı gazete 2011 televizyon yıldızlarının ödülleri önceki akşam sahiplerini buldu. Geceye katılan ünlü şarkıcı Sibel Can ise yaptığı çarpıcı açıklamalarıyla dikkat çekti.

MEŞK İÇİNDEYİM

Yeni albümü 'Meşk'i geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkartan Sibel Can, müzisyen kızı olmanın avantajını bul albümde gördüğünü belirtti. Şu zamana kadar aldığı tepkilerden çok keyif aldığını sözlerine ekleyen sanatçı, “Babamın not defterinden çıkan şarkılar şimdiye kadar yaptığım en iyi albümü ortaya çıkardı ve ben bunu devam ettireceğim. Meşk1, Meşk2 diye gittiği yere kadar gidecek. Adeta meşk içindeyim" dedi.

İLK KLİP DEFTERDEN

Uzun zamandır davetler boy gösterdiğini ifade eden ünlü şarkıcı, Babam çok ünlü sanatçıların orkestrasında keman sanatçısıydı. Onun repertuar defterinden seçtiğim 4 şarkıyı albümüme koydum. Hatta ilk klibimi de babamın defterinden çıkan 'Çok hoppasın' isimli şarkıya çekeceğimî diye konuştu. Bodrum'da kamera karşısına geçeceğini söyleyen sanatçının, babasının zevkine güvenip de seçtiği 4 şarkıdan diğerlerinin de 'Bitmeseydi o gece', 'Kaybolan Baharım' ve 'Ne gelen var ne giden' isimli şarkılar olduğu öğrenildi.

Bugün