Şirketin, 'dikkatli değerlendirmelerden' sonra alındığını açıkladığı karar Sheen'in tartışmalı özel yaşamıyla ilgilihaberleri izliyor. Şirketin sözcüsü dizinin geleceğiyle ilgili bir karar alınmadını belirtti. ABD televizyonlarındaki en çok ücret alan aktör olan Sheen, Wall Street ve Platoon (Müfreze) gibi yapımlarda rol almıştı.

Dizinin çekimleri, bir başka ünlü Holywood oyuncusu Martin Sheen'in oğlu olan Charlie Sheen'in alkol ve uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle bidr tedavi merkezine yatmasından sonra askıya alınmıştı. Two and a Half Men, Amerikan CBS televizyonunda en çok izlenen dizi. 45 yaşındaki Sheen, bazı röportajlarında dizinin yapımcısı ve geliştiricilerinden biri olan Chuck Lorre'a hakaret etmişti. Sheen son bir kaç haftadır medyaya verdiği mülakatlarda da öfkeli açıklamalar yapmış, tedavi görmesinin ardından uyuşturucu kullanmadığında ısrar etmişti.

Sheen uyuşturucu tedavisine başlamadan önce, ciddi karın ağrıları şikayetiyle hastaneye kaldırılmıştı. Sheen ayrıca, geçen Kasım ayında şiddetli geçimsizlik nedeniyle üçüncü eşi Broke Mueller'den boşanmak için başvuru yapmıştı.

BBC