Manisa’nın Soma İlçesinde meydana gelen Maden faciasında hayatını kaybeden Didimli Erdal Demirel’in ailesini ziyaret eden SGK Aydın İl Müdürü Rıfat Kocaoğlu aile bireylerine başsağlığı dileyerek her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti. Kocaoğlu’na 7 Eylül SGK Merkez Müdürü Mesut Parlaktaş’ta eşlik etti.

SGK İl Müdürü Kocaoğlu baba Hüseyin Demirel ve anne Güler Demirel’e başsağlığı dileyerek, "Devletimiz sizlerin yanında; ne gerekiyorsa yapılacak. Sayın Bakanımızda bu konudaki yasal düzenlemeler için çalışıyor. Bakanımızın, Kurum Müdürümüzün başsağlığı dileklerini de getirdik. Biz sizlerin emrindeyiz. Demirel ailesinin ve Erdal Demirel kardeşimizin eşinin ve çocuğunun yanında olacağız. Yetimi yalnız bırakmayacağız. Bizler burada sözün bittiği yerdeyiz. Sizler için ne yapılması gerekiyorsa yapılacak. Tüm şehitlerimizi Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Baba Hüseyin Demirel ise, 3 oğlunun da o madende çalışmaya başladığını belirterek, hayatını kaybeden oğlu Erdal’ın 4 yıldır aynı madende çalıştığını söyledi. Demirel, gelininin İzmir’in Kınık ilçesine gittiğini belirterek “Gelinimizi de yaşadığı yerdeki SGK Müdürlüğünden aramışlar. Kendisi oraya gitti. Artık onlar bize Erdal’ın emaneti gelinimi ve torunumuz bize emanet. Destekleriniz ve ziyaret için sağ olun” diye konuştu.

Annen Güler Demirel de, kendisine başsağlığı için gelen İl Müdürü Kocaoğlu’na yaşadıkları acıyı paylaşarak “Allah sizden razı olsun; gelip bizi aradınız. Erdal’ın emanetlerine sahip çıkacağız” dedi.

sgk-aydin-il-muduru-kocaoglundan-sehit-madencinin-ailesine-ziyaret.jpg