KADIKÖY"DEKİ F.Bahçe yenilgisi sonrası kaynayan bir kazana dönen G.Saray"da herkesin gözü genç Arda Turan"ın üzerinde. Kaptanlığından performansına, performansından özel hayatına, yaşantısından psikolojik durumuna kadar tepeden tırnağa büyüteç altında tutulan Arda "susma" kararı aldı. Şu anda kalbinin çok kırık olduğunu, sinirlerine hakim olamamaktan çekindiğini belirten genç yıldız kendisine gelen röportaj tekliflerini de geri çeviriyor. Arda kendisiyle konuşmak isteyenlere “Sezon sonu şampiyonluktan sonra konuşalım. Şimdi değil” cevabını veriyor.

ARDA"NIN bu isteğinin ardında yatan gerçek ise başka... Genç futbolcu şimdi yapacağı açıklamalarla gündemi değiştirmek istemiyor. Çünkü konuşursa çok kalp kırmaktan çekiniyor. 22 yaşındaki futbolcu “Sezon sonunda şampiyon olduktan sonra konuşacağım. Ama bu konuşmalarım 2008 şampiyonluğundan sonraki gibi sakin olmayacak. Onun için gerçekten şimdi zamanı değil. Herkese gereken cevabı şampiyon takımın kaptanı olarak vermek istiyorum. Beni tüm Türkiye"nin gözünde "kötü" göstermek isteyenlere, benim üzerimden takımıma zarar vermek isteyenlere iki kelam edeceğim... Ama daha sonra” diye konuşuyor.

"ZEVKLİ OLACAK!"

HER maksatlı haberin kendisini daha da güçlendirdiğini belirten Arda “Bunları da yaşayacakmışım... Her şeyin bir zamanı varmış demek ki.. Şimdi bunu daha iyi görüyorum. Yaşadığımız zor günlerde bize selamı esirgeyenlere de selam ediyorum... Şimdi susup sezon sonu konuşmak daha zevkli olacak. Şampiyon olacağız. Buna yürekten inanıyorum. G.Saray"ı hakettiği yere şampiyonluğa taşıyacağız... Arkadaşlarım ve ben bunu yapabileceğimizi biliyoruz” ifadelerini kullanıyor.

G.SARAY taraftarlarına da mesaj yollayan Arda “Çok zor bir Sivas maçı oynayacağız. Pazar günü Ali Sami Yen"de bütün olduğumuzu göstermek zorundayız. Onları zor günlerimizde yanımızda olmaya davet ediyorum. Ancak böyle zorlukları aşarız. Herkesin kalbi kırık ama kimse tek başına kalarak kalp kırıklarını tamir edemez” diye konuştu. / vatan