Deniz, açıklamasında maçın sonunda Kulüp Başkanı Ahmet Gümüş'ün Kuşadalı bazı yöneticilerle tartıştığını belirterek; “Ortada başkanımıza ve bir futbolcumuzun kızına kötü söz ve küfür var. Şeref tribününde ve Aydın"da buna maruz kalıyoruz. Şeref tribününde başka bir yöneticimizin olmaması nedeniyle başkanımız olaya müdahale etmişti. Yaşanan olaydan bizde üzüntü duyduk'' dedi.
Maçta alınan galibiyetin sevindirici oluğunu kaydeden Deniz, ''Maç sonunda futbolcularımız ile taraftarlarımız bütünleşti. Bu görüntülerin etkisinden hızlıca sıyrılıp Foça deplasmanına odaklanacağız. Önemli olan sezon sonunda şampiyonluk bayrağını Adnan Menderes Stadı"nda dalgalandırmak” dedi.
Basın Sözcüsü Deniz maç ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Gerçekten zor bir maç geçirdik. Maç öncesinde bu kadar zor bir maç oynanacağını tahmin ediyorduk. Golcü oyuncumuz Zülküf oyuna hareket getirdi. Rakibimizin de eksik kalmasıyla son dakikalarda üstünlüğümüzü sağladık. Oyundan çok skor önemli''.
Basın Sözcüsü Deniz açıklamasında tribünlere de değindi. Tribünlerin desteğine her zaman bu şekilde ihtiyaçları olduğunu belirten Deniz; “Her iki takım taraftarına da maçta gerginlik yaşanmadığı için teşekkür ediyoruz. Taraftarımız 64 günlük özlemin ardından takımlarına çok büyük bir destek verdi. Maç sonunda yaşadığımız görüntüler Aydın"da futbolun ne kadar çok sevildiğine işaret ediyor. Umuyoruz, sezon sonu şampiyonluk bayrağını Adnan Menderes Stadı"nda dalgalandıracağız. Stadımızın ilerleyen haftalarda daha da dolacağına inanıyoruz. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Foça Belediyespor ile Aydın"da güzel bir ortamda oynamıştık. Deplasmandaki maçta da bizi ve taraftarlarımızı iyi ağırlayacaklarını düşünüyoruz. Foça"yı çiçeklerle ağırlamıştık, çiçeklerle Foça"ya gideceğiz” diye konuştu.