TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Nazilli Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına başladı. Esat Ergüler Sosyal Tesislerinde 26 futbolcusu ile toplanan Siyah-Beyazlılar ilk antrenmanını yaptı. Teknik Direktör Hakkı Aslan ile yardımcıları Gürhan Sönmez ve Yalçın Bilgiç nezaretinde ilk antrenmanı yapan futbolcuları Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, Nazilli Belediyespor Başkanı Erol Sezgin ve Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri yalnız bırakmadılar. Yeni sezon öncesinde geçen sezonki kadrosunu yeni takviyelerle güçlendiren Siyah-Beyazlıların ilk antrenmanı oldukça neşeli bir ortamda geçti. Düz koşu, kısa pas ve top hakimiyeti çalışmalarının yapıldığı ilk antrenmanda yönetim oldukça neşeliydi.
Öte yandan; Nazilli Belediyespor"da transfer çalışmaları da sona erme aşamasına geldi. İç transferde önümüzdeki sezon sözleşmeleri sona erecek olan Mutlu, İbrahim, Hüseyin, Kenan, Nizamettin ve Baha ile yapılan görüşmeler sonrasında bu 6 futbolcunun sözleşmeleri birer yıl daha uzatıldı. Dış transferde de çalışmalarını sürdüren yöneticiler Ispartaspor"dan sağ kanat oyuncusu Onur Güdül, Nilüfer Belediyespor"dan forvet oyuncusu Oskay Zeybekoğlu, Urla Belediyespor"dan stoper Fahri Gül, Kütahya"dan stoper Fatih Yılmazlar, Konya PAF takımından Sol Kanat oyuncusu Birkan Komonavalı, Beykoz"dan stoper Egemen Gülcan, İnegölspor"dan Serdar Kılınç, Gazi Belediyespor"dan kaleci Kenan Ergin ve Muğlaspor"dan orta saha oyuncusu Yüksel Babayiğit ile anlaşarak kadrolarına dahil etti.
Teknik Direktör Hakkı Aslan geçen yılki kadroya yeni takviyeler yapılarak iyi bir ekip kurduklarını belirterek, “Geçen yılki kadromuzu koruyarak yeni transferlerle daha güçlü bir ekip oluşturduk. Bugünden itibaren yeni sezonun startını verdik. Yoğun bir şekilde çalışarak yeni sezona eni iyi şekilde hazırlanacağız. Sezonun başlaması ile birlikte ekibimizle ve camiamızla birlikte hedefimiz olan şampiyonluğa yürüyeceğiz” dedi.
Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir ekip kurduklarını belirten Belediyespor Kulüp Başkanı Erol Sezgin ise, şunları söyledi: “Yeni sezonda yenilenen yönetimi ve takımıyla birlikte Nazilli Belediyespor hak ettiği yer olan 2.Lige çıkmayı başaracaktır. Kulüp olarak bu hedefimize ulaşmak için iyi bir ekip oluşturduk. Geçen sezon yaşamış olduğumuz şansızlığı bu yılda yaşamamak için 2. Ligi garanti altına alacak bir ekip ile yeni sezona başlayacağız. Mevcut kadromuzu muhafaza ederek takviyelerle daha da güçlendirdik. Teknik Direktörümüz Hakkı Aslan ve ekibiyle birlikte yeni sezonda fırtına gibi esen bir Nazilli Belediyespor izleyeceğiz”