Sezen Aksu, sevdiği adamı, bir tartışma sonrası İstanbul-Levent'te tabancayla kovaladığını itiraf etmişti.
Sezen Aksu, Almanya'da verdiği konserde hayranlarına yıllar önce sevdiği adamı, bir tartışma sonrası İstanbul-Levent'te tabancayla kovaladığını itiraf etmişti.

Aşkların en güzelini yaşadığını belirten Sezen Aksu, kovaladığı sevgilisinin ismini vermeden anlattığı olay hakkında "Her aşık, cinayete meyillidir" dedi. Sezen Aksu'nun silahla kovaladığı isim 12 yıl büyük aşk yaşadığı besteci-aranjör Onno Tunç çıktı. 12 saatlik büyük kavga Ünlü sanatçı olayı şöyle paylaştı:

"Onno çok kibar bir insandı. Fakat artık ne olduysa bilmiyorum, bir gün 12 saat tartıştık. Ağlamaktan gözlerim şişti. Gözümün şişi insin diye 2-3 gün patates püreleri yaptım. Ulus sırtlarındaki evlerimiz karşılıklıydı. Tartışma kavgaya dönüştü. Bu geldi, kapımı tekmelemeye başladı. Birden yukarı fırladım ve Smith Wesson marka silahımı kaptım. 'Ne diyorsun sen Onno!' diye namluyu doğrultup kapıya fırlayınca, bu adeta ışınlandı. Zigzaklar çizerek kaçtı. O halini görünce, gülmekten sırtüstü uzanıp debe lenmeye başladım."

POLİS ONU HIRSIZ DİYE YAKALAMIŞ


Tunç'un o korkuyla uzun süre geri J dönmeyeceğini düşündüğünü anlatan Aksu ' gelişen komik bir olaydan daha bahsetti. w "Meğer o akşam Levent civarında beş ev soyulmuş" diyen ünlü sanatçı sözlerini şöyle sürdürdü:

"Polis gece karanlığında panik halinde koşan Onno'yu görünce 'Hırsız budur mutlaka' diyerek hemen enselemiş. Doğru karakola götürmüş. 'Ben Onno Tunç'um' demiş ama karakoldaki hiçbir polis tanımamış bunu. Kavga ettiğimiz için benim adımı da verememiş. Sabahı karakolda etmiş. Derken onu tanıvan bir polis gelmiş sabah. Sevincinden polisin boynuna sarılmış. Ancak o zaman salıvermişler. Bir daha kapımı hiç tekmelemedi!"