Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelenen oyunda, küçük büyük herkese çocuk olmanın değeri ve hep çocuk kalabilmenin sırları anlatıldı.

Yavuz Pekman'ın yazdığı, Hayrettin Arslanoğlu'nun yönettiği müzikli çocuk oyunu "En Mutlu Kim" ile küçük büyük herkese çocuk olmanın değerini ve hep çocuk kalabilmenin sırrını anlatan Akbank Çocuk Tiyatrosu, Küçükçekmeceli miniklerle buluştu. Oyunu izlemeye gelen çocuklar Cennet Kültür ve Sanat Merkezi tiyatro salonunu tamamen doldurdu.

ÇOCUKLUĞUMUZUN HATIRALARI

Birbirinden farklı hikayelerden oluşan sürprizlerle dolu oyun, zaman yolculuğunda geride bıraktığımız çocukluğumuz, hatıralar, masallar, öyküler içinden izleyicilerine el salladı. O gün merak ettiğimiz birçok şeyi bugün biliyoruz. O gün sahip olamadığımız birçok şeye sahibiz. Ya o gün sahip olduklarımız? Yanımıza almayı unuttuğumuz çocukluğumuzla birlikte, çok uzakta. “En Güçlü Kim” izleyicilerini bu sorularla karşı karşıya bıraktı.

BUGÜNÜN KIYMETİNİ BİLMEK

Oyuncuları, dekorları ve kostümleriyle görsel şölen dönüşen oyunda “Taş Suyuna Çorba” ve “Güçlülük Hikayesi” adlı iki çalışma, miniklere aklın gücünü ve elindekilerle yetinerek bugünün kıymetini bilmeyi öğütledi. Oyunda, Hayrettin Arslanoğlu, Özdemir Çiftçioğlu, Sibel Altan, Sarp Aydınoğlu, Merve Dizdar, Ümit İlbay rol aldı.

Sahnelediği her oyunlarla bir kez daha yüzlerce çocuğa tiyatronun neşesini, keyfini ve hüznünü taşıyan Akbank Çocuk Tiyatrosu, sadece çocukların değil, anne ve babalar da yoğun ilgi gösterdi.