Her gece, hapisteki sevgilisiyle sevişebilmek için hapishaneye "kaçan" adam, sonunda yakayı ele verdi

Bir aydan uzun süre boyunca, kadınlar koğuşundaki bir hücreden gelen inleme sesleri diğer mahkumların dikkatini çekiyordu.
Durum mahkumları rahatsız edince, duydukları sesleri gardiyanlara bildirdiler.
Hapishane yetkililerinden Friedhel Sanker, "Kimi kadın mahkumlar uykuları bölündüğü için yorgun olduklarından şikayet ederlerken, bir kısmı da adamın kendi hücrelerine girmesinden korkuyorlardı." açıklamasını yaptı.
Kadın mahkumlardan biri de duyduğu sesler için "Kötü bir porno film dinlemek gibiydi" benzetmesini yaptı.
Kadınların artan şikayetleri üzerine hapishane yönetimi güvenlik kamerası yerleştirerek durumu çözmeye karar verdi.
Video görüntülerinin ortaya çıkardığı gerçek herkesi şaşırttı. Görüntülerde 33 yaşındaki Daniele Eberhardt'ın, uyuşturucu suçundan hapiste olan kızarkadaşını her gece ziyaret ederek, sevişiyorlardı.
Ancak Daniele bir mahkum olmadığı için, hapishaneye "gizlice" girerek, sonrasında da tekrar çıkıyordu.
Yakalanıp, mahkemeye çıkarılmaya hazırlanan Daniele'in avukatı, müvekkilinin işlediği suça verilecek cezanın aşırı olmasından endişeleniyor.
Friedhel Sanker, kadın minimum güvenlikli hapishanede cezasını çektiği için, ikilinin gündüzleri görüşmelerini engelleyen hiçbirşey olmadığını belirtip, ekledi: "Sanırım geceleri çok yalnızlık çekiyorlardı"
Daniele'in kimi benzin istasyonlarını soymaktan şüpheli olduğu söylenirken, bir hafta önce de hapishane yönetimine kadını ziyaret etmek için başvuruda bulunduğu, ancak kadının hapse ilk girişte başka bir erkeğin ismini vermesi sebebiyle başvurusunun reddedildiği bildirildi.

Milliyet