Basın toplantısında CHP İlçe Yönetiminin yanı sıra Belde belediye Başkanları, Bafa Belediye Başkanı Zühra Dönmez ve çok sayıda partili katıldı.
Parti ilçe yönetiminin tüm kademeleri, belde yöneticileri, STK Başkanları, muhtarlar ile Söke İlçe Başkanı olarak vedalaştığı için hüzünlü olduğunu söyleyen Sevim Şahin, 1 yıldan fazla birlikte çalıştığı, bu süre içinde kendisinin ilçe başkanlığında görev yapmış bütün arkadaşlarına teşekkür etti.
CHP Aydın Milletvekili aday adayı Sevim Şahin; “Hüznümün yanında büyük bir onur ve heyecanı da yaşıyorum. Çünkü CHP"de her kademede görev yapmak büyük bir onurdur. CHP"li olmak, insanı sevmektir, halka çıkarsızca hizmet vermektir. CHP"li olmak dürüst, ilkeli, siyaset yapmayı gerektirir ve yürek ister. Bu yürekle ve bu anlayışla halka hizmet etmek, hakları gasp edilmiş, sindirilmiş, sesi kesilmiş halkımızın sesi olmak için CHP ailesinin çatısı altından milletin vekili olma konusunda ilk adımı atmak heyecanını ve onurunu da yaşıyorum” dedi.
Partililerinin ve kamuoyunun desteklerini beklediğini ifade eden Sevim Şahin; “Amacımız partimizi iktidara taşımak olacaktır ve bundan sonra çıkacak olan aday adaylarımıza da başarılar diliyorum” diye konuştu.
MELDA KESKİN İLÇE BAŞKANI OLARAK ATANDI
CHP Söke İlçe Başkanı Sevim Şahin"in milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa etmesinin ardından CHP Söke İlçe Başkanlığı"na Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Melda Keskin atandı.
CHP İlçe Başkanı olarak atanan Melda Keskin açıklamasında; “Sevim Şahin"in milletvekili aday adaylığını ilçe yönetimi ve örgütümüz adına kutluyorum. Bundan sonra adaylığını açıklayacak tüm aday adaylarımızı aynı coşku ve gönül birliği içinde kamuoyuna açıklayacağız. Tüm aday adaylarımızı kutluyorum” dedi.