"Dürüye'nin Güğümleri" isimli dizide İpek Tuzcuoğlu'nun kızı Huriye'yi canlandıran Burcu Binici, dizinin ikinci yönetmeni Eray Koçak'la dünya evine girdi. 
 
Baş rollerini İpek Tuzcuoğlu ve Emre Kınay'ın paylaştığı "Dürüye'nin Güğümleri" dizisinin setinde başlayan aşk nikah masasına taşındı. Geçtiğimiz dönem nikah masasına oturan İpek-Yener Gürsoy çiftinin ardından Burcu Binici de nikâh masasına oturdu. Dizide Dürüye'nin en büyük güğümü Huriye'yi canlandıran Binici, dizinin ikinci yönetmeni Eray Koçak'la evlendi. Koçak çiftinin düğünleri Arapçiftliği Köyü'nde bulunan Beyaz Bahça adlı kır gazinosunda yapıldı. Düğüne Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve eşi Elka Bayram olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. 
 
Damat Eray Koçak, Burcu Binici ile daha önce bir projede çalıştıklarını ifade ederek "Düriyenin Güğümleri dizisinde aşkımız büyüdü. Kendisi ile mutlu ve saygılı bir beraberlik yaşamaya başladık. Sonuç olarak ise nikah masasına oturduk. Tarifi imkansız bir mutluluk içindeyim" dedi. 
 
Yeni gelin Burcu Binici ise, nikah döneminin oldukça hızlı geçtiğini ifade ederek "Evlendirme dairesine gün almaya gittiğimizde, orada bulunan görevli bu aşamaya gelen çiftlerin birbirlerinden ayrıldığını söyledi. Ben panik oldum. Nikahın hemen kıyılmasını istedim. Yıldırım nikahı ile evlendik. Çok mutluyum" ifadelerini kullandı. 
Çift birlikte düğün pastalarını keserken, mutlulukları gözlerinden okundu. Birbirlerine pasta yediren yeni çift bir ömür boyu ağız tatlarının devam etmesi dileğinde bulundular. (İHA)