Bülent Ersoy, Muazzez Abacı ve Adnan Şenses 'deki Fuar Açıkhava Tiyatrosu'nda "Neşe-i Muhabbet" konserinde bir araya geldi.

saat kalan Ersoy, sahneye gelinlikle çıktı. En ön sırada da sevgilisi Berk Yılmaz oturuyordu. Şarkılarını ona bakarak seslendiren Ersoy,  ara sahneden inip Berk Yılmaz'ın yanına geldi.

İZMİRLİLER YAKIŞIKLI OLUYOR

Sevgilisiyle "Çile Bülbülüm" şarkısını söyleyen Ersoy, "İzmirliler 'in bana fahri hemşehrilik vermesi lazım. Hep damatları İzmir 'den seçiyorum. İzmirliler çok yakışıklı oluyor" dedi. Şarkı söylerken düşen küpesini sevgilisine veren Ersoy, seyircilerle de şakalaştı. Gecenin en ilgi çeken görüntüsü ise Bülent Ersoy 'un sevgilisi Berk Yılmaz 'ın peşinde koşturan koruma ordusuydu... Berk yanında otururken sahne altına konuşlanan korumalar, çıkarken de peşini bırakmadı.

EVLİLİK TEKLİF ETMEDİ AMA...

Ersoy'un daha önce sevgilisinin kendisine sahnede evlenme teklif edeceği iddia edilmişti. Yılmaz evlilik teklif etmedi ama ilk kez en ön sıradan korumalar eşliğinde Ersoy'u utangaç tavırlarla izledi. Yılmaz'ın annesi Şehnaz Yılmaz'ın  ilişkinin evlilikle noktalanmasını çok istediği biliniyor.



10 kilo veren şarkıcı Muazzez Abacı ise sahneye 1970 'li yılların kıyafet  saç stiliyle çıkarak, izleyicileri geçmişe götürdü. Adnan Şenses de şarkılarını İzmirliler için söyledi.