Denizli'nin Tavas İlçesi, Altınoluk Köyü'ndeki su deposunda bekçilik yapan 30 yaşındaki Tayfun Ildız, işyerinde ölü bulundu. Jandarma, başına taşla vurulup, havuzda boğulduğu belirlenen Ildız'ın cinayet şüphelisi olarak yanlarında kaldığı kız kardeşi T.Y. ile kardeşinin sevgilisi A.Ş.'yi gözaltına aldı. 

Tavas İlçe Jandarma Komutanlığı'nı bugün saat 08.30 sıralarında arayan bir kişi, Altınolukköyü Su Deposu'ndaki havuzda bir erkek cesedi olduğunu bildirdi. Olay yerine gelen jandarma, havuzdaki cesedin su deposunda 2 aydır bekçi olarak çalışan Tayfun Ildız'a ait olduğunu belirledi. Cesedi, Tavas Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırılan Ildız'ın otopsisi sonucu, başına taşla defalarca vurulup, havuzda boğulduğu anlaşıldı. 

Ildız'ın cinayet şüphelisi olarak, yanlarında kaldığı İzmir'in Torbalı İlçesi'ndeki eşine boşanma davası açan kız kardeşi T.Y. ile kız kardeşinin birlikte yaşadığı sevgilisi A.Ş., jandarma tarafından gözaltına alındı. A.Ş.'nin Ildız ile aynı işyerinde çalıştığı ve jandarmaya ihbarı yapan kişi olduğu tespit edildi. A.Ş., jandarmadaki sorgusunda Ildız'ı öz kardeşi T.Y.'nin öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Ancak, jandarmanın olay yerindeki incemelerinde bulunan parmak izlerinden Ildız'ın T.Y. ve A.Ş. tarafından birlikte öldürüldüğü belirledi. Suçlamaları kabul etmeyen her iki şüpheli, işlemlerin ardından bugün adliyeye sevk edildi.