Olay, Atakum ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi Adnan Menderes sahilinde saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Uysal S.(34) ile sahilde birlikte oturduğu sevgilisi Gülnara Bak (43) arasında tartışma çıktı.

Gülnara Bak'ı boğazından, göğsünden ve karnından bıçaklayan Uysal S., kadını ağır yaraladı. İhbar üzerine olay yerine giden polis, Uysal S.'yi Gülnara Bak'ın boğazına bıçak dayamış halde buldu. Ağır yaralı olarak ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmak istenilen Gülnara Bak, yolda hayatını kaybetti. Uysal S. ise olay yerinde vatandaşların saldırısına uğradı.

Özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Uysal S., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı. Uysal S.'nin Bafra ilçesinde cep telefonu üzerine işyerinin bulunduğu ve iflas ettiği öğrenildi. Katil zanlısının Bafra ilçesinde daha önce de cinayet işlediği, 5 yıl hapis yattığı ve 2002 yılında Rahşan Ecevit affından cezaevinden çıktığı ileri sürüldü. Soruşturma sürdürülüyor.

İHA