Soluğu mahkemede alan Karar, Özkan ‘dan tek celsede boşandı.
Esra Özkan, Levent Aydan ‘a aşık olunca Sinan Gürsoy ‘la evliliğini tek celsede bitirmiş, duruşmanın hemen ardından da sevgilisiyle boşanmayı kutlamıştı. Ancak Esra Hanım ‘ın uğruna eşinden ayrıldığı ilişkisi yaz aşkından öteye gidememişti. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Esra Özkan ‘ın bu kış Ender Yürür ‘le yeni bir aşka yelken açtığını yazmış, sevgililerin ilk fotoğraflarını da bu köşede yayınlamıştım. Maalesef bu ilişki de uzun ömürlü olmadı.

Bir süre önce, Özkan ‘ın Yürür ‘den sonra İzmirli çapkın işadamı Murat Özvardar ‘la aşk yaşadığı dedikoduları geldi kulağıma. Duyduğuma göre Özkan ‘ın bu ilişkisi de sona ermiş, hem de büyük bir skandalla… Sevgililerin arasına Esra Özkan ‘ın ikiz kardeşi Berna Özkan girmiş! Murat Özvardar, Esra Özkan ‘la birlikteyken aynı anda ikizi Berna Özkan ‘la da ilişki yaşayınca olanlar olmuş.

Murat Bey ikizleri mi karıştırdı bilmem ama Esra Hanım durumu öğrenince çok sinirlenmiş, hemen telefona sarılıp yaşananları Berna Özkan ‘ın eşi Korcan Karar ‘a anlatmış.

Alaçatı ‘daki evlerine ani bir baskın yapan ünlü haber spikeri, olayın ardından soluğu mahkemede almış.