EYÜP, Haliç Köprüsü'nde kaza yapan otomobile müdahale eden itfaiye aracı ile yol temizlemesi yapan belediye aracına, aşırı süratli başka bir otomobil arkadan çarptı. Kazada 5 kişi yaralanırken, kız arkadaşını kanlar içinde yerde yatarken gören kazazedelerden biri sinir krizi geçirdi.

Kaza, saat 02.00 sıralarında Haliç Köprüsü Avcılar yönünde meydana geldi. Köprü üzerinde maddi hasarlı kazaya müdahale eden ekiplerin arasına dalan 34 GE 4628 plakalı otomobil önce temizlik yapan belediye aracına ardından da itfaiye aracına arkadan çarptı. Kaza sonrası otomobilin içinde bulunan Alev Arslan, Okan Karabulut (27), Aytekin Tanrıverdi (24), Erhan Altunbay (27) ile belediyenin yol çalışması ekibinde yer alan Abdullah Tülü (39) yaralandı.


KIZ ARKADAŞINA SARILIP AĞLADI
İtfaiye ve polis ekipleri tarafından otomobilden çıkartılarak yere yatırılan Alev Arslan'ın kanlar içinde olduğunu gören arkadaşları sinir krizi geçirdi. Bir süre sonra gelen 112 Hızır Acil ekiplerinin sedyeye koyduğu Alev Arslan'a sevgilisi olduğu belirtilen genç sarılarak ağladı. Polis ekiplerinin güçlükle sakinleştirdiği genç ve hafif yaralı 3 kişi Şişli Etfal, ağır yaralı olan Alev Arslan ise Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kaldırıldı.

Kaza sonrası belediye ekipleri köprü üzerinde don olaylarına karşılık tuzlama çalışması yaptı. Kaza yapan otomobillerin olay yerinden çekilmesiyle trafiğe kapanan Haliç Köprüsü yeniden trafiğe açıldı. Öte yandan kaza yapan otomobilin içinde içki şişeleri olması dikkat çekti.